Három csoportra lehet osztani az előrecsomagolt dobozolt kompatibilis tonereket.
  1.  A „csak” töltött festékkazetta, amit szétszedés, tisztítás után feltöltenek festékkel. Alkatrészeit nem cserélik ki mert azok még egy ciklust kibírnak. Ára a legalacsonyabb. Kifogyás utáni újratöltése nem javasolt, vagy a kopó alkatrészeket esetlegesen cserélni kell.
  2. Felújított festékkazetták, ezekben tisztítás után a kopó alkatrészeket és kellékeket OPC henger („dob,fényhenger”), blade, PCR (töltő henger) újra cserélik majd megtöltik, festékkel. Minősége és ára a töltött kazettáénál magasabb. Ismételt töltése a kopó alkatrészek ellenőrzése mellett történhet.
  3. 100%-ban új, de nem eredeti festékkazetta ( klón..). A kazetta minden alkatrésze (váz, fogaskerekek, tengelyek, OPC, blade, PCR) stb. új és fel van töltve tonerrel. Ára a három kompatibilis toner csoport közül a legmagassab, de még így is az eredeti kellék 50% körül mozog. Egyes régiókban az eredeti kellék gyártója jogi eszközökkel tiltja értékesítését, forgalmazását. Szinte biztosan ismét megtölthető.

 

Tapasztalatunk szerint az elvárható gondossággal és szakértelemmel töltött dobozolt, kompatibilis és töltött toner kazetta ugyanúgy használható a lézernyomtató üzemeltetéséhez, mint a gyári eredeti kazetta.

A töltött kazettáknál előfordulhat néha foltos másolat, csíkozás, stb… Ezeken a hibákon általában lehet javítani is. Ilyenkor célszerű reklamálni az üzletben, ahol vásároltuk.

Mielőtt webáruházból rendel nem árt tudni hova kell eljuttatni az esetlegesen meghibásodott kazettát, tudnak e hatékony segítséget nyújtani telefonon vagy személyesen ?

A tapasztalat az, hogy lényegesen olcsóbban üzemeltethető egy nyomtató töltött kazettával mint a gyári kazettával.

A gondosan, szakszerűen felújított vagy töltött toner nem károsítja a nyomtatót, sőt jótékonyan hat a pénztárcánkra.

Full szerviz, teljes körű üzemeltetési szerződésről :
  1. Amennyiben cégének több nyomtatója is van az alábbi konstrukcióval biztosan jól jár. Nyomtatójának teljes körű javítási és kellékanyag ellátását megoldom. Kizárólag a nyomtatott mennyiség alapján kell laponkénti költséget fizetni, mely a teljes anyag és kellék költséget és a szervizelést fedezi. Előre kalkulálhatók költségei. Kevesebbe fog Önnek kerülni az egy hónapra jutó nyomtatási és másolási költsége. Megbízható, minőségi szolgáltatás keretében, esetleges meghibásodás esetén cseregépet biztosítok.
prémium-minosegu-kompatibilis-toner-diamond