Aktuális:
EURO-150 Flexy pénztárgép frissítés
Tanácsadás, +36 20 4474455 hívjon segítünk!
Elérhetőségeink
FELÜLVIZSGÁLATI IDŐPONT BEJELENTÉS / KÉRÉS
EURO ÁTÁLLÁS PROBLÉMÁI
HÍVJON BIZALOMMAL!

PÉNZTÁRGÉP SZERVIZ

hiba bajelentése:

mobil:+36 20 44 7 4455

vezetékes:+36 52 270 725

Elromlott pénztárgépe? Várakozik, sípol, begyűri, elakad, letört..?

A 2013/2014. évben bevezetett online pénztárgépekben lévő szoftvereknek a korábbi Rendeletek értelmében 2019.01.01-én át kellett volna állniuk Euró felkészülési időszakra, majd 2020.01.01-én Euró üzemmódra. A pénztárgép típusok más más módon kezelik a problémát leírások

Amennyiben Napi forgalmi jelentés (Napi zárás) nyomtatása előtt ÚJ FW ELÉRHETŐ (dátum) felirat jelenik meg, ez azt jelenti, hogy megérkezett a pénztárgépre az új FW, melyet telepíteni kell a kijelzőn lévő dátumon, Napnyitáskor. Nyomjon TL/KÉSZPÉNZ gombot, így folytatódik a napi zárás. A frissítés részletes leírása

A pénztárgép beüzemelésétől számítva egy éven belül kell a felhasználónak elvégeztetnie majd a következőt, e felülvizsgálatot követő egy éven belül, és így tovább. Az általunk beüzemelt, szervizelt pénztárgépek felülvizsgálati évfordulóját nyilvántartjuk és néhány nappal a határidő előtt egyeztetünk a pénztárgép felhasználójával, mikor végezhetjük el a felülvizsgálatot a helyszínen. Üzenetben elküldheti  pénztárgépe esedékes  felülvizsgálatának időpontját itt.

A pénztárgépek AEE egységei tárolnak minden kinyomtatott bizonylatot. Ezek a bizonylatok dekódolás után legtöbb típusnál kinyomtatható formátumban kinyerhetőek és akár nyomtathatóak is. Ha kérdéses pl. valamelyik nap forgalma vagy annak tételei esetleg elveszett a napi zárás forduljon bizalommal szervizünkhöz, tudunk segíteni.

A kényelmetlen helyzetek elkerülése érdekében szezon kezdet előtt érdemes szervizünkkel pénztárgépét átnézetni. Az esetleges hosszú állásidő alatt az akkumulátorok lemerülnek, 2-3 évesen talán már nem is lehet feltölteni őket. Az AEE egység akkujának alacsony kapacitása végzetes hibákat eredményez szoftver frissítéskor. Az AEE egység javítását pedig csak a gyártó által kiválasztott központi szerviz (ami általában a pénztárgép forgalmazó központi szervize) végezheti a NAV felügyelete alatt. Nem ritka az 1-2 hónapos javítási idő sem.

Ügyfeleink bátran hívhatnak pénztárgépes problémáikkal, sok meghibásodásnak tűnő probléma elhárítható telefonos segítségnyújtással. Nem ritkák a távközlési szerződés felfüggesztéséből számlafizetési problémákból eredő hibák. Lehetőségünk van a szolgáltatókkal tisztázni a kommunikáció hiányának okát és így gyorsan elhárítódik az akadály a felülvizsgálat vagy az átszemélyesítés elvégzése elől.

Ügyfeleink bátran hívhatnak pénztárgépes problémáikkal, sok probléma elhárítható telefonos segítségnyújtással.

Hibás bevitel

Segítség! Elütöttem a tételt, 250.-Ft helyett 250250.-Ft-ot ütöttem a pénztárgépbe

Van utólagos nyugta törlési lehetőség vagy ha egy visszahozott termék árát kell visszaadni akkor a visszárú bizonylatot kell használni. A pénztárgépek nagy része már fel van készítve erre a helyzetre. 

Pénztárgép szerviz

Pénztárgép szervizünk NAV engedéllyel rendelkezik, szerviz nyilvántartási számunk 10283. Szerződéses viszonteladó és szerviz partnerei vagyunk a Micra, Montel, EURO, CashCube, Datecs, HRC, Fiscal, Tremol, TaxMini, Novatek pénztárgépek forgalmazóinak.

Szervizünk szolgáltatásai

A forgalmazói elvárásoknak megfelelően végezzük a pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálatát, karbantartását, felfüggesztett állapot (suspended) beállítása szezon végén, garanciális és azon túli javítását, szükség szerinti programozását…

SZERETNÉK TÖBB INFORMÁCIÓT

Pénztárgép bérbeadás

Megterhelő megvásárolni a pénztárgépet egyösszegben? Inkább raktárkészletre költené a pénzét? Esetleg tudja, hogy Önnek mindössze 3 hónapra van szüksége a pénztárgépre? Nem tudja, hogy hogy fog menni az üzlet? Akkor a pénztárgép bérlés Önnek való!

Bérlés rövid és hosszútávra

Olyan vállalkozások, számára is kínálunk lehetőséget, akiknek nagy terhet jelent egy online pénztárgép megvásárlása.

Már havi 10.000 Ft + ÁFA havidíjtól bérelhet online pénztárgépet! Bérelhető pénztárgépek:

CashCube Light+, Fiscal Online, Datecs DP-25, Fiscat Neon+, Micra Sento

megnézem a bérlési lehetőségeket

Online pénztárgép éves felülvizsgálat

Figyelmükbe ajánljuk az online pénztárgépet használó ügyfeleknek, hogy a hatályban lévő 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 48. §. (82156. oldal) alapján az online pénztárgép megszemélyesítést (vagy legutóbbi éves felülvizsgálatot) követően, 365 napon belül kötelező a pénztárgépek éves szervizes felülvizsgálata.

A felülvizsgálatról

A felülvizsgálatot kizárólag NAV nyilvántartásában szereplő pénztárgép műszerész végezheti el. Két részből áll: az AEE gyártó általi szoftver felülvizsgálatból és a pénztárgép műszerész helyszíni felülvizsgálatából. A felülvizsgálat elvégeztetése az online pénztárgépet üzemeltető felelőssége, időbeni elvégzését a NAV ellenőrzi és a határidő lejárta után mulasztási bírsággal büntetheti hiányát.

Felülvizsgálati időpont bejelentése/kérése

online pénztárgép hibabejelentés

Rövid határidővel vállaljuk az online pénztárgépek javítását, karbantartását, felülvizsgálatát.

Adjon meg minél több részletet a hibával kapcsolatban

A pénztárgépek javítása és szervizelése alkalmával szívesen segítünk a kezeléssel kapcsolatos kérdésekben, és felhívjuk a figyelmét a felhasználóknak a törvényi változásokra.

Telekom mobil: +36 20 447 4455
hiba bejelentő adatlap

Pénztárgép üzemeltetési szerződés

Akár örök garancia és a pénztárgép működtetésének költségei egyszerűen kalkulálható. Nincs váratlan nagy kiadás egy nem várt meghibásodás miatt.

Tervezhető költségek, folyamatos működés.

Nincs váratlan nagy kiadás, nyugtázás a javítási idő alatt egy nem várt meghibásodás miatt. Az alkatrészek raktáron azonnal és rendelkezésre állnak cseregépeink is a javítás idejére. A szerződés teljes ideje alatt élvezheti a kiterjesztett garancia előnyeit.

az üzemeltetési szerződés előnyei

Pénztárgép üzembehelyezése

Üzletünkben vagy a penztargepforras.hu webshopunkban segítünk kiválasztani az Önnek minőségben, teljesítményben és árban legmegfelelőbb pénztárgépet.

Az üzembehelyezésről

Az üzembehelyezés előtt szükséges néhány adatot rögzíteni egyrészt a pénztárgép működési paramétereinek beállításához a gyűjtők ÁFA csoportokhoz rendelése, vagy a beüthető tételek értékhatárának beállítása,  másrészt az online kapcsolatot biztosító távközlési szerződés megkötéséhez is a vállalkozás néhány adatára van szükség.

az üzembehelyezésről bővebben
válasszon pénztárgépet

Megbízható partnereink segítik a munkánk!

AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK