Üzleted a zsebedben, onlinefelhőalapú kereskedelmi rendszer.

A havidíj a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazza!

Törvényi háttér:

A vállalkozások által kibocsájtott számlák esetében 2020. július 1-től adatszolgáltatási kötelezettség terheli a belföldi adóalanyt, függetlenül a számla összegétől, ha számláját más belföldi adóalanynak állítja ki. A számla adatokat fel kell tölteni a a NAV onlineszámla rendszerébe. Abban az esetben is, ha nem számít fel áfát.

2021. január 1-től:

a változás érint minden számlát, így a belföldi és külföldi magánszemélyeknek és vállalkozásoknak kiállított bizonylatokat is. Ez a rendelkezés nem tiltja a kézi számlatömbök további használatát, de a jelentési kötelezettség nagyon szigorú és rövid határidejű, (4 naponta) így ez inkább plusz terhet ró a vállalkozásokra, könyvelőkre és nem könnyíti a munkájukat.

Mi lehet a megoldás?

A Tonerforrás Irodatechnika, a CashCube és CashBox pénztárgép családok Hajdúszoboszlói viszonteladója és szervize, a CMO24 Zrt helyi szerviz és értékesítési partnereként, ebben is segíteni kíván, ezért kifejlesztésre került egy ingyenesen használható mobil számlázó applikáció a „CMO számlázó”, mely mind Android, mind IOS alapú mobil eszközökön (mobil telefon, tablet PC) is futtatható. A mobil számlázás együtt dolgozik és szinkronizálódik a CMO-COMPANY kereskedelmi rendszerrel, mely segítségével akár otthonról is követheted üzleteid működését. A kiállított számla elküldhető emailban és azonnal is kinyomtatható például egy akkumulátoros bluetooth-os nyomtatóval.

Figyelem:

A számlázó üzembe helyezéséhez kell kérni a NAV-tól (könyvelőn keresztül) egy technikai felhasználót ami 4db kódból áll. Csak ezeknek a cégre szabott azonosítónak a beírása után tud kapcsolatot teremteni (nem csak a cmo számlázó, hanem bármelyik) számlázó a NAV szerverével!

A legegyszerűbb megoldás az elektronikus fizetésre az

AFR – Azonnali Fizetési Rendszer

cmo -tonerforras-promocios-kod

Üzleted a zsebedben!

Ingyenes felhőalapú kereskedelmi rendszer-számlázó program.

A QR kódot beszkennelve mobileszközzel , telefonnal közvetlenül letöltheted az ingyenes mobil alkalmazást a Google Play-ból vagy az App Store-ból. Számlázz saját mobilodról díjmentesen, egyszerűen! 100% NAV kompatibilis online számlázó, azonnali adatküldés a NAV Online Számla rendszerébe, szupergyors számlázás felhőből, e-mailben is elküldhető e-számlák / bizonylatok Android, Windows és IOS kompatibilis natív számlázó, cikkelemes készletkezelés, partnertörzs kezelés.

Azonnali adatküldés a könyvelődnek!

Üzleted a zsebedben!

A QR kódot beszkennelve mobileszközzel, telefonnal közvetlenül letöltheted az ingyenes mobil számlázó program alkalmazást a Google Play-ból vagy az App Store-ból.

INGYENES SZÁMLÁZÓ LETÖLTÉSE

Az ajánlásunkra történő letöltés és az azt követő regisztráció után a cmo.hu partnereként a Tonerforrás Irodatechnika fog gondoskodni a megrendelt szolgáltatások és eszközök kiszállításáról és beüzemeléséről valamint a jövőbeni szervizeléséről, helyi szervizként.

Segítünk a váltásban is!
cmo-ra váltani gyerekjáték. Hívd ügyfélszolgálatunkat és mindenben segítünk!


(H-P: 10:00-15:00)
vagy írj a
tonerforras@tonerforras.hu e-mail címre!

Az alábbi adatlap kitöltésével kérjen tájékoztatást az elektronikus fizetési lehetőségekről!