CMO24 ePénztárgép és NTAK adatszolgáltatás

A lehető legegyszerűbb megoldásokkal támogatjuk a vendéglátós Ügyfeleink NTAK adatküldési kötelezettségét

vagy CashBox pénztárgép

Nyugtaadási kötelezetség

Egyszerű és megfizethető

NTAK adatszolgáltatásra megoldás vendéglátásban

Egyszerű de nagyszerű megoldásunk van

cmo partner

Az NTAK adatküldést végző licensz legkedvezőbb havi díjja 2000.-Ft+ÁFA. Negyedév: 9.000 Ft. + áfa
Fél év: 15.000 Ft. + áfa
Éves: 24.000 Ft. +áfa

Hűségidő nélküli A920Pro terminál bérlés és havi 400.000 Ft feletti bankkártyás forgalomnál ingyenes a terminál bérlése és ingyenes az ePénztárgép-NTAK applikáció használata amit célszerű a POS terminálra is telepíteni, ez tovább egyszerűsíti a kártyás fizetést.

Az ePénztárgép-SMART NTAK opcióval 6000.-Ft+ÁFA havi költséggel korlátlan számú termék eladási adatait, raktárkészletét tudod akár szabadságod alatt távolról is követni és menedzselni.

Az üzleted és tevékenységed megismerése után tanácsot adunk és Veled együttműködve bevisszük a programba a temékcsoportokat és termékeket, nem többet és nem kevesebbet mint amire szükséged lesz. Ennek egyszeri munkadíja van.

Részletesen elmagyarázzuk az aplikáció működését, hogyan tudsz minimális időráfordítással megfelelni az NTAK adatküldési kötelezettségnek.

Ha már kötelző használni, szeretnél profitálni Te is az ePénztárgép-NTAK applikáció használatából ? Pl. standoláskor?

Átbeszéljük a pontos működést, fogjuk a kezed, mindenben segítünk, mi végezzük a beállításokat a megbeszéltek alapján. Egyszerű, Androidos eszközre telepíthető ePénztárgép applikáció, hogy költséghatékony módon meg tudj felelni NTAK adatszolgáltatási kötelezettségednek! .

NTAK+A920Pro terminál

Akár ingyenesen is NTAK adatküldés és elektronikus fizetés.

0 Ft -os ajánlat

NTAK kategória alapú

Egyszerű, előre beállított az NTAK által meghatározott kategóriákba rögzítheted a nyugta adatait.

Az egyszerűségről szól.

Smart Kereskedelem applikáció

Egy okosabb megoldásunk, amikor már cikk alapú az értékesítés, de még mindig törekedve az egyszerűségre

Láss mindent

Ajánlunk egy komplex NTAK éttermi szoftvert

Egy eszköz használatával meg tudsz felelni az elektronikus fizetési, NTAK adatszolgáltatási, számlaadási és ha a lent említett támogatott adóügyi nyomtató vagy online pénztárgép is rendelkezésedre áll, akkor a nyugtaadási kötelezettségnek is. Nem kell sok eszközt, nem kell nagy számítógépet telepíteni a vállalkozásod pénzátvételi helyére.

epenztargep_app_telefononon
NTAK_ettermi_szoftver
NTAK_ettermi_szoftver

NTAK éttermi szoftver kis vendéglátóhelyeknek is!

Tudjuk, hogy fontos Neked a gyors és egyszerű nyugta létrehozása

Mert egy vendéglátóhelyen rövid idő alatt sok bizonylat kerül kiállításra.

Bár az applikációt lehet önmagában is használni és külön beütni a pénztárgépbe az értékesített tételeket, ez már rövid távon is megterhelő lehet, nem beszélve arról, hogy így nagy a tévesztés lehetősége.

Illesztettük az ePénztárgép programot több típusú pénztárgéphez és blokknyomtatóhoz is.

Az app-ban lezárt nyugta egyből kinyomtatásra kerül pl. a CashBox Base pénztárgépen vagy más adóügyi eszközön a NAV előírásainak megfelelően, valamint így megtörténik az NTAK vendéglátás adatszolgáltatás is. Bár így is két eszköz van, de csak az applikációban kell az eladott tételeket rögzíteni.

Az ePénztárgép app-NTAK integráció előnyei

  • Nincs szükséged komplett NTAK éttermi szoftver használatára, mert nem kell asztalokat, konyhát, kiszállítás, futárt, raktárkészletet és receptúrákat kezelni?

  • Használhatod számos online pénztárgéphez illesztve is

  • Egyszerre teljesül a nyugtaadási és az NTAK adatok beküldési kötelezettség

  • Nem akarsz több napot a program beállításával foglalatoskodni?

  • Nincs helyed egy komplett számítógép elhelyezésére?

  • Nem szeretnél havi 10 000 – 30 000 Ft havi bérleti díjat fizetni?

  • Ingyenesen használhatod a szolgáltatást a kötelezettség kezdetéig

CashBox Base pénztárgép

Új generációs pénztárgép, bluetooth, wifi, vezetékes internet, mobil internet kapcsolattal. Az androidos eszközön futó ePénztárgép-NTAK app adatögzítés és küldés után bluetoothon küldi át a nyugta adatait a pénztárgépre ami csak nyomtatja a nyugtát. Teljesül a NAV és NTAK adatküldési kötelezettség is.

CashBox_Base_Penztargep_ePenztargep_kiegeszito

adóügyi nyomtató

Az ePénztárgép az NTAK adatögzítés és küldés után bluetoothon küldi át a nyugta adatait a blokknyomtatóra (adóügyi nyomtatóra) ami nyomtatja a nyugtát.

CashBox_adougyi_nyomtato

Adóügyi nyomtató

Az ePénztárgép az NTAK adatögzítés és küldés után bluetoothon küldi át a nyugta adatait a blokknyomtatóra (adóügyi nyomtatóra) ami kinyomtatja a nyugtát.

ePénztárgép app

Ingyenesen letölthető androidos applikáció. Az appot futtató telefont vagy tablettet kiegészítve egy vezeték nélkül csatlakoztatott adóügyi nyomtatóval „pénztárgéppé” alakítja.

ePenztargetep_app_NTAK

NTAK Base szoftver

Az ePénztárgép androidos applikáció opcionális szoftvere, segítségével egyszerű letisztul felhasználói felület használatával letudhatod az NTAK adat beküldési kötelezettséged.

ePenztargep_app_telefonon_android9

NTAK Base szoftver

Az ePénztárgép androidos applikáció opcionális szoftvere, segítségével egyszerű letisztul felhasználói felület használatával letudhatod az NTAK adat beküldési kötelezettséged.