TÖRTÉNETÜNK

1994-óta foglalkozok irodatechnikai berendezések, fénymásológépek, telefaxok, nyomtatók, pénztárgépek és egyéb irodai készülékek forgalmazásával, szervizelésével, bérbeadásával, kellékanyagok ellátásával.

Legfontosabb célkitűzésünk Ügyfeleink bizalmának elnyerése, annak megtartása és hogy minden tekintetben elégedettek legyenek szolgáltatásaink minőségével, gyorsaságával, megkönnyítve számukra az irodai munkát. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a precíz és pontos munkavégzésre.

MIÉRT KEZDTÜK?

 

SEGÍTHETÜNK PROBLÉMÁI MEGOLDÁSÁBAN !

Gyorsuló világunkban néha talán túl gyorsan változnak, avulnak el irodatechnikai eszközeink, nyomtatónk, másolónk, számítógépünk vagy akár a pénztárgépünk. Új funkciók, eddig nem használt technológiák mindennapjaink részévé válnak…

27 éve hivatásom az irodagépek javítása. Munkámban inspirál a készülékek folyamatos fejlődése, új technológiák térhódítása illetve ezen új eszközök használatának a megismerése és népszerűsítése a leendő felhasználók körében.

printer

HOGYAN KEZDTÜK?

 

Kilenc évvel ezelőtt, tonerek, tintapatronok töltésével, nyomtatók, másológépek javításával indult vállalkozásom. Nagy igény mutatkozott a jó minőségű kompatibilis tonerek, tintapatronok iránt nem csak a lakossági hanem a céges ügyfeleink irányából is. A kompatibilis másnéven for use tonerekből és tintapatronokból széles márka és tipus választékunk van üzletünkben, Hajdúszoboszló Kálvin tér 6. szám alatt.

hogyan_kezdtuk

CSAPATUNK

 

 

Szabó András
Szabó András vállalkozó
Szabó-Juhász TündeIrodavezető

AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK

MIBEN SEGÍTHETÜNK?